Basse Normandie
 
Frankrijk
 
Maak uw keuze
 

Last Minute Vakantie Manche - Hotels Basse Normandie - Bed en Breakfast

Booking.com

( Last Minute Vakantie Manche - Hotels )

 

Domaine Le Grand Hard

Een familiaal charmehotel in een oude gerestaureerde hoeve midden in een natuurpark en vlak bij Utah-Beach één van de bekende landingsstranden. 7 standaardkamers, 4 luxekamers, 5 duplexen 4 personen, lekker restaurant, gezellige bar, zonnig terras en heel veel ruimte.

Volledige ruiter-en menaccomodatie, ideaal voor ruiter, fietser, wandelaar en levensgenieter.

Le Grand Hard - La Rivière - 50480 Sainte-Marie-Du-Mont. Tel : +33 (0)2 33 71 25 74 - Fax : +33 (0)2 33 71 02 80

Bezoek website

( Last Minute Vakantie Manche - Hotels )

Château la Rametière

Te midden van een schilderachtig landschap, gebouwd op een helling in het pittoreske dorpje Plomb en vlakbij de historische stad Avranches en de Mont-St-Michel, vindt u Kasteel La Rametière. Deze charme Bed & Breakfast en stoeterij, in 19de eeuwse stijl, zal u ongetwijfeld bekoren.

Op het privé domein van 15 ha kan u genieten van wandelingen in het grote park, paardrijden op het domein, rijlessen volgen op de trainingspiste, ... of u kan proeven van het authentieke kasteelleven. De hartelijke ontvangst door gastvrouw Christine en haar medewerkers, de aangename sfeer, het mooie park en de uitermate complete paardeninfrastructuur, maken uw verblijf hier compleet.

Route de la Rametière 2 - 50870 Plomb - Basse-Normandie

Bezoek website

( Last Minute Vakantie Manche - Hotels )

 

 

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes