Picardie
  •  

  • Aisne
  • Oise
  • Somme
  • Le Crotoy
 
Frankrijk
 

Last Minute Vakantie Aisne Picardie Vakantiehuis - Hotels - Bed en Breakfast

Booking.com

Last Minute Vakantie Aisne Picardie

 

Domaine Le Parc

In een 18e eeuws landhuis, gelegen in een park van meer dan 5ha, met een panoramisch uitzicht over de vallei de l'Oise, tussen Saint Quentin en Reims 5 ruime gastenkamers met airco, TV sat , zitje, grote bedden en badkamer met douche,wc en jacuzzi Salons met open haard, verschillende terrassen vallei en parkzijde om te genieten van zijn authentieke en smaakvolle keuken van voormalig sterrenkok Jos.

Domaine Le Parc, Rue du Quesny, 02800 Danizy

Bezoek website

Last Minute Vakantie Aisne Picardie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes