Maak uw keuze
 

Vakantiehuis La Cube

Mon Plaisir, vakantiehuis ardennen

 

 

 

La Cube - Mon Plaisir

Vakantiehuis Mon Plaisir ligt in een bosgebied bij het dorp Hotton en 8 km van Durbuy, het kleinste stadje ter wereld. In deze glooiende streek is het erg leuk om te fietsen, wandelen, mountainbiken of te kajakken op de Ourthe. In het zeventiende-eeuwse stadje Durbuy kun je verdwalen in de kleine verkeersvrije straatjes of genieten van de zon op de terrasjes rond de GrandíPlace. Leuk is ook de kasteelruÔne van La Roche waar het spook van Berthe nog zou rondwaren. In Hotton kan je een bezoek aan de schitterende Grotten van 1001 Nacht echt niet overslaan. Deze grotten zijn pas in 1957 ontdekt en daarom erg goed bewaard gebleven.

In Hotton zijn wat leuke winkeltjes en supermarkten. Het strandje aan de oever van de Ourthe is rustig en heel gezellig om op een zonnige middag te zitten en te spelen. Meestal staat het water laag in de zomer en dan kun je hier met waterschoentjes aan pootjebaden. Uw vakantiehuis ligt op een bosperceel tussen andere tweede woningen net buiten de drukte van de toeristische trekpleisters De tuin ligt voornamelijk achter het huis zodat u rustig kan genieten van de buitenlucht en het zonnetje. Er staan ook wat speeltoestellen zodat de kinderen veilig kunnen spelen . Uw vakantiewoning heeft nog maar pas een flinke facelift gekregen.

Voor de woonkamer en de slaapkamers zijn leuke kleuren gebruikt zodat u meteen in de vakantiestemming komt. De bovenverdieping is speciaal voor kinderen. De grote slaapkamer is zo ingericht dat er toch aparte slaaphoekjes zijn. Er hoort een aparte badkamer en een spelletjesruimte met DVD speler bij. Het gevoel van welbehagen wordt nog versterkt door de saunaruimte in het bijgebouwtje. In vakantiehuis Mon Plaisir is geniet je het hele jaar door.0 Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en eventuele verdubbeling van de waarborg. Groepen jongeren onder de leeftijd van 30 jaar worden niet toegelaten.

Meer info over La Cube - Mon Plaisir in de ardennen, Somme Leuze >>>