BelgiŽ
 
Maak uw keuze
 • BelgieFrankrijkDuitslandDuitslandItalieItalieItalieItalieItalieItalieSpanjePortugalPortugalTsjechiŽHongarijelanden buiten Europalanden buiten Europalanden buiten Europalanden buiten Europalanden buiten Europa

 • Frankrijk
 • Spanje
 • Portugal
 • ItaliŽ
 • BelgiŽ
 • Nederland
 • Kreta
 • Duitsland
 • Hongarije
 • TsjechiŽ
 • Landen buiten europa
 • Contact 
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 

BelgiŽ Limburg

Booking.com

Appartement voor 10 personen

Dit vakantieappartement is geschikt voor 10 personen in een nieuwe residentie in het vakantiepark Hengelhoef en is van alle comfort voorzien. Dit vakantieappartement beschikt over een aangename woonkamer met flat screen televisie en een balkon. De open keuken is volledig uitgerust voor groepen of grote families (frigo, microgolfoven, 4 kookplaten, waterkoker, koffiezetapparaat, vaatwasser, potten en pannen, ... )

Meer Foto's Bezoek website

Erperheide

Het perfecte park om met de kids op ontdekking te gaan, midden in de groene bossen.

Meer Foto's Bezoek website

De Bosbeekpoort

Een mooie, nieuwe vakantiewoning op 50 meter van mooie uitgestrekte bossen, naast Sentower Park en in de onmiddellijke omgeving van het fietsroute netwerk en het Nationaal Park Hoge Kempen. Absolute rust gegarandeerd. Heerlijke streekproducten. Zeer kindvriendelijk. Trampoline aanwezig.

Opglabbeek biedt haar gasten de mogelijkheid zich te ontspannen en te genieten van bos, beek en heide. Dit kan bij voorkeur gebeuren met de fiets of al wandelend. Naast enkele historische gebouwen bezit onze gemeente nog een schat aan kleine monumenten, maar de belangrijkste troef blijft toch het plaatselijk natuurschoon.

Allemaal beestjes in het Natuurhulpcentrum Opglabbeek

Dit centrum werd opgericht in 1976 en groeide sindsdien uit tot het grootste opvangcentrum voor zieke en gewonde dieren van de Benelux. Jaarlijks vinden hier duizenden gewonde wilde dieren redding. De meest diverse diersoorten kan u in het Natuurhulpcentrum aantreffen, van eekhoorntjes tot reeŽn en van apen tot slangen. Alle dieren verblijven hier slechts tijdelijk en wel tot ze hersteld zijn. Dan worden ze immers teruggeplaatst in de vrije natuur of teruggebracht naar hun land van herkomst.

Onbegrensde fietsmogelijkheden !

Opglabbeek is centraal gelegen op het fietsroutenetwerk van het Regionaal Landschap Kempen en Maasland en dus een ideale uitvalsbasis voor een tochtje per fiets.

Al wandelend Opglabbeek verkennen

In het noorden van de gemeente strekt zich een uniek landschap uit van landduinen en vennen : de Duinengordel. De Ruiterskuilen en het Turfven zijn de mooiste vennen van Opglabbeek. De ondergrond bestaat nog steeds uit een ondoordringbare turflaag. Het Gruitroderbos bestaat grotendeels uit beboste landduinen. Landduinen zijn ontstaan toen noordenwinden grote hoeveelheden grof zand meevoerden over de onbegroeide vlakten. In de eerste helft van de 20ste eeuw werden deze duinen met naaldhout beplant maar enkele duintoppen behielden hun typische heide en duinenplantengroei. De Oudsberg is de hoogste landduin van het Kempisch Plateau.

Dirk en Ilse Truyen-Wevers - Leemkuilstraat 2 - 3660 Opglabbeek - 0496/18 44 90

Bezoek website

Nieuw vakantieverblijf - 4 personen

Dit luxe vakantieappartement voor 4 personen in een nieuwe residentie in het vakantiepark 'Holiday Suites Limburg' is van alle comfort voorzien. Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een aangename woonkamer met flatscreentelevisie en een ruim balkon. De open keuken is volledig uitgerust.

Meer Foto's Bezoek website

Bed and Breakfast De Kempen

Aan de Averbodse bossen te Tessenderlo, letterlijk op de grens van de Antwerpse en Limburgse Kempen. Ideaal om de zwarte markt in Tessenderlo te ontdekken.

Vanaf Ä 75,00/nacht, Ä 150,00 per weekend of Ä 200,00 midweek, ontbijt inbegrepen Kamers voor 2 personen, extra kinderbedden gratis tot 14 jaar Met niet minder dan 5 fiets- en wandelknooppunten op slechts 200 meter van de B&B !!! Buitensauna, verwarmd Houten buitenbad en zwemvijver aanwezig.

Aangepast ontbijt en maaltijden voor diabetici mogelijk Voor meer info en boeking 0498/263990 of info@motorhomegent.be.

Schrikhoek 26 te Tessenderlo 3980

Bezoek website

't Keizelrijk - Gastenkamers met ontbijt

ít Keizelrijk telt vier gastenkamers, elk met privť-badkamer. De voormalige hoeve werd gerenoveerd vanuit een ecologische invalshoek. 

Wij serveren een (h)eerlijk en uitgebreid ontbijt. Onze tuin van een kleine hectare met vijver staat open voor onze gasten. Wie wil, kan ook gebruik maken van sauna en/of massage. 

Er wordt voor een aangename, ontspannen sfeer gezorgd zodat u zich er meteen thuis voelt en volop kunt genieten van uw verblijf en van de landelijke rust van Limburg.

Keizel 104 - 3590 Diepenbeek

Bezoek website

De Vossemeren

Twee indrukwekkende meren, ontelbare watersport- en piratenavonturen.

Meer Foto's Bezoek website

Emilysplace Bed&Breakfast

Emily's Place Bed & Breakfast ligt in het hartje van Belgisch-Limburg, in de gemeente Zonhoven dicht bij Hasselt en Genk. Het is een rustige, landelijke en residentiŽle omgeving op enkele honderden meters van het natuurreservaat DE TEUT en het Park Midden-Limburg.  Door de persoonlijke en warme ontvangst voelt U zich onmiddellijk thuis en kunt U voluit genieten van de Limburgse gastvrijheid, de uitgebreide informatie en de verrassende tips. Emily's Place is een charmeverblijf in een tijdloze woning, geraffineerd gedecoreerd en omgeven door groen. We leggen ons toe op de kleine gemoedelijke geneugten, die een verblijf doen slagen.

Emilia Op de Beeck en Danny Migalski - Kneuterweg 5
B-3520 ZONHOVEN (TERMOLEN)

Bezoek website