Buiten Europa
 
Maak uw keuze
 

Marokko

Booking.com

 

Dar Chadia

Dar Chadia, het gracieuze huis, gelegen in een rustige ' derb ' in het hart van de medina, op 5’ wandelafstand van het D’Jemaa El F’na plein. De stijl is hedendaags met enkele warme Marokkaanse design accenten. De patio met planten is het centrale punt van de Dar, een salon met open haard, een klein bassin, 1 kamer geeft uit op de patio. Op het 1ste verdiep bevinden zich de 3 andere kamers, elkeen heeft een andere hedendaagse design. Marijke en Jean-Pierre (Belgische eigenaars) wonen ter plaatse. De kamers (4) beantwoorden aan de hoge standaard normen. Elke kamer is uitgerust met een TV (via satelliet), geldkoffer, haardroger, badjassen, linnen, artisanale zeep, shampoo en gel douche, privé toilet en douche. Twee terrassen om lekker te zonnen, een XXL douche voor verfrissing, en hierna genieten van één van de fameuze huis gemaakte fruit- of/en groentesappen, dat kan ! Het panoramisch terras biedt een prachtig zicht op de medina , de “ Koutoubia” en de besneeuwde toppen van het Atlasgebergte.

De ideale plaats om tot rust te komen na een bezoek in de soeks. Een persoonlijke benadering, advies en begeleiding door de medina is voorzien bij elke boeking. Een dagje uit Marrakech … een dag in een Berberdorpje weg van de toeristische drukte, kan voor u georganiseerd worden. Wenst u een unieke ervaring , buiten de klassieke toeristische aanpak, dan bent u aan het goede adres. Vanaf aankomst zorgen we om van uw verblijf een onvergetelijk moment te maken. Welkom bij Dar Chadia!

De min. prijs voor een standaard kamer is 75 €/nacht (laag- en midden seizoen), 85 €/nacht voor de superior kamers (laag- en midden seizoen). In het hoog seizoen (schoolvakanties) zijn de standaard kamers 85 €/nacht en de superior rooms 95 €/nacht (telkens voor 2 personen, inclusief ruim ontbijt). De lokale taksen zijn niet inbegrepen.

SARL Dar El Chadia - Dar Chadia - Hay Kenaria Derb Boutouil 79 - 40040 Marrakech Médina

Bezoek website

Kasbah Gousteau

"Twee boerdijen werden ooit gebouwd in de vlakte van de Oued Souss. De oorspronkelijke architectuur bleef behouden.  Alles werd opgetrokken in leem
en stroo maar toch werden de kamers van alle luxe en comfort voorzien.
Kasbah Gousteau houd het midden tussen de traditionele kasbah en een hacienda maar is in de eerste plaats een plaatje uit duizend en één nacht.
De perfecte lokatie voor romantiek."

Kasbah Gousteau - Sidi amara nr.35 - Taroudant - Marokko

Bezoek website