Kasteel Cannenburch in Nederland

 

Vergelijk hier hotelprijzen van honderden sites.
Booking.com

 

Loop je wel eens door de geschiedenis en voel je de magie van vervlogen tijden? Kasteel Cannenburch biedt precies die ervaring. Dit majestueuze kasteel, gelegen in het schilderachtige dorp Vaassen in Nederland, is niet alleen een architectonisch juweel maar ook een schatkamer van verhalen uit het verleden. Van adembenemende kunstcollecties tot betoverende tuinen, er is zoveel te ontdekken. In deze blogpost nemen we je mee op een reis door de rijke geschiedenis van Kasteel Cannenburch, onthullen we de belangrijkste bezienswaardigheden, en geven we praktische tips voor een onvergetelijk bezoek. Of je nu een liefhebber bent van geschiedenis, kunst of gewoon op zoek bent naar een unieke dagtrip, Kasteel Cannenburch heeft voor ieder wat wils.

Geschiedenis van Kasteel Cannenburch

Wanneer je door het imposante Kasteel Cannenburch wandelt, voel je de rijke geschiedenis die de muren ademt. Dit kasteel heeft door de eeuwen heen vele verhalen verzameld en is een waar juweel in de Nederlandse kastelenwereld. Laten we dieper ingaan op de fascinerende geschiedenis van Kasteel Cannenburch.

De bouw en vroegere eigenaren

De geschiedenis van Kasteel Cannenburch begint in de 14e eeuw. Het oorspronkelijke kasteel werd gebouwd op de fundamenten van een middeleeuwse woontoren. De eerste bekende eigenaar was Maarten van Rossum, een beruchte Gelderse veldheer. Van Rossum kocht de ruïne in 1543 en liet het herbouwen tot het indrukwekkende kasteel dat we vandaag kennen. Je kunt je voorstellen hoe Van Rossum over de kasteelmuren uitkeek, zijn landerijen bewonderend. Met zijn robuuste torens en brede grachten was het kasteel zowel een verdediging als een status symbool.

Na Van Rossums dood werd het kasteel doorgegeven aan zijn erfgenamen, de familie Van Isendoorn à Blois. Deze familie heeft het kasteel verschillende generaties lang bewoond en verder uitgebouwd. Hun adel en invloed zijn nog steeds voelbaar in de grandeur van de kamers en de aangelegde tuinen.

Restauraties en renovaties

Door de eeuwen heen heeft Kasteel Cannenburch vele veranderingen ondergaan. Belangrijke restauraties en renovaties hebben bijgedragen aan het behoud van dit prachtige bouwwerk. De eerste grote restauratie vond plaats in de 18e eeuw, onder leiding van Johan Willem van Isendoorn à Blois. Hij liet diverse verfraaiingen aanbrengen en zorgde voor een luxueuzer interieur. Denk hierbij aan de prachtige stucplafonds en elegante salons die je vandaag de dag nog steeds kunt bewonderen.

In de 20e eeuw zag het kasteel opnieuw belangrijke renovaties. Deze keer was het de invloedrijke architect Pierre Cuypers die zijn stempel drukte op het gebouw. Cuypers, bekend van onder andere het Rijksmuseum en het Centraal Station in Amsterdam, herstelde het kasteel in zijn oude glorie. Zijn werk zorgde ervoor dat Kasteel Cannenburch bewaard bleef voor toekomstige generaties.

Recente renovaties hebben zich gericht op behoud en modernisering, zodat bezoekers nu kunnen genieten van zowel historische pracht als moderne gemakken. Dit omvatte onder andere het verstevigen van de funderingen, restaureren van de schilderijen en beelden, en het toegankelijk maken van het kasteel voor iedereen.

Dus, wanneer je door de gangen van Kasteel Cannenburch loopt, voel je niet alleen de geschiedenis, maar ook de zorg en liefde die door de jaren heen in het behoud van dit unieke stukje erfgoed zijn gestoken. Op deze manier blijft het kasteel een levendig monument waar de verhalen van gisteren tot leven komen.

Architectuur en interieur

Wanneer je Kasteel Cannenburch bezoekt, waan je je in een andere wereld vol middeleeuwse pracht en elegantie. Het kasteel, met zijn indrukwekkende architectuur en verfijnde interieur, neemt je mee terug naar vervlogen tijden.

Architecturale kenmerken

Kasteel Cannenburch is een meesterwerk van renaissance-architectuur. Een van de meest opvallende kenmerken is de sierlijke voorgevel, die is verfraaid met complex houtsnijwerk en beeldhouwwerken. Zie je die elegante boogvensters? Ze geven het kasteel een luchtig en open gevoel, anders dan de sombere, gesloten kasteelmuren die je misschien zou verwachten.

 • Robuuste torens: Deze imposante torens zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een gevoel van grandeur en macht toe. Ze boden bescherming en gaven een indrukwekkend uitzicht over de omgeving.

 • Brede grachten: De grachten rondom het kasteel zijn een klassieke verdedigingsstructuur, maar tegenwoordig voegen ze een sprookjesachtig element toe aan de sfeer van het kasteel.

 • Renaissance-elementen: Van de symmetrische lay-out tot de fijn gedetailleerde decoraties, de invloed van de Renaissance is overal zichtbaar. Denk aan de rijk versierde portalen en de indrukwekkende gevels.

Interieur en decoratie

Stap binnen in Kasteel Cannenburch en je wordt meteen omarmd door de luxe en elegantie van de interieurs. Elke kamer straalt geschiedenis uit en is ingericht met oog voor detail.

 • Prachtige stucplafonds: Deze plafonds zijn echte kunstwerken op zich, met ingewikkelde patronen en afbeeldingen die je doen staren in bewondering. Het is alsof je naar een schilderij kijkt dat boven je hoofd zweeft.

 • Elegante salons: De salons zijn ingericht met antieke meubels, diepe kleuren, en rijke stoffen. Het is gemakkelijk om je voor te stellen hoe adellijke gasten hier eeuwen geleden bijeenkwamen voor glamoureuze feesten en gesprekken.

 • Historische schilderijen en beelden: Deze kunstwerken voegen niet alleen schoonheid toe aan de kamers, maar vertellen ook verhalen van het kasteel en zijn bewoners. Elke schilderij en elk beeld heeft zijn eigen unieke verhaal en betekenis.

 • Antieke meubels: De meubels zijn zorgvuldig geselecteerd om de authentieke sfeer van de renaissance en de barok terug te brengen. Van massieve houten tafels tot fijn bewerkte kasten, deze stukken geven elke kamer een uniek karakter.

Het interieur van Kasteel Cannenburch is een levendige weerspiegeling van de luxe en de smaak van zijn voormalige bewoners. Het voelt alsof je door een levend museum loopt, waar elke hoek een stukje van het verleden onthult en je uitnodigt om het verhaal van kasteel en bewoners verder te ontdekken.

Wanneer je door de kamers dwaalt, voel je de tijdloze pracht die dit kasteel zo bijzonder maakt.

De tuinen en het park

Een bezoek aan Kasteel Cannenburch is niet compleet zonder een wandeling door de prachtige tuinen en het betoverende park. Hier kun je genieten van de rust en schoonheid, terwijl je je vergaapt aan de zorgvuldig aangelegde landschappen en de verborgen schatten die er te vinden zijn. Laten we eens kijken naar wat deze groene oase te bieden heeft.

Landschapsarchitectuur

De landschapsarchitectuur van de tuinen en het park bij Kasteel Cannenburch is werkelijk magnifiek. Het ontwerp is een harmonieus samenspel van natuurlijke en kunstmatige elementen, wat zorgt voor een betoverende sfeer.

 • Historisch ontwerp: De tuinen zijn aangelegd in een stijl die teruggrijpt op de renaissance en barok, met symmetrische patronen en zorgvuldig geplaatste decoratieve elementen. Hierdoor krijg je een gevoel van tijdloze elegantie, alsof je een stap terug in de tijd zet.

 • Gevarieerde beplanting: De variëteit aan planten en bloemen zorgt voor een kleurrijk spektakel door de seizoenen heen. Denk aan weelderige rozenstruiken in de zomer en schitterende tulpen in het voorjaar.

 • Waterpartijen: De aanwezigheid van vijvers, fonteinen en stromende beekjes voegt een extra laag aan sereniteit toe. Het geluid van kabbelend water werkt ontspannend en versterkt de natuurlijke schoonheid van het gebied.

 • Wandelpaden: Goed onderhouden paden kronkelen door de tuinen en bieden bezoekers een aangename manier om alles te verkennen. Of je nu een rustige wandeling wilt maken of de verborgen hoekjes wilt ontdekken, de paden leiden je langs de mooiste plekjes.

 

Ontdek en Boek Hier een geweldige Vakantie.

 

 

 

Bezienswaardigheden in de tuinen

De tuinen van Kasteel Cannenburch zijn rijk aan bijzondere kenmerken en bezienswaardigheden die het ontdekken waard zijn. Hier zijn enkele hoogtepunten:

 • De oranjerie: Een elegante constructie die oorspronkelijk werd gebruikt om exotische planten en citrusbomen te beschermen in de winter. Vandaag de dag is het een charmante plek waar je kunt genieten van de prachtige bloemen en de architecturale schoonheid.

 • Het prieel: Dit romantische prieel is de perfecte plek voor een moment van rust. Omgeven door weelderige bloemen en klimplanten, biedt het een idyllische setting voor een picknick of een stil moment van reflectie.

 • Standbeelden en beelden: Verspreid over de tuinen vind je een collectie van klassiek geïnspireerde standbeelden en beelden. Deze kunstwerken voegen een cultureel en historische dimensie toe aan je wandeling en maken het landschap nog indrukwekkender.

 • De moestuin: De historische moestuin van het kasteel is een plek waar eeuwenoude landbouwtradities in ere worden gehouden. Hier worden nog steeds groenten en kruiden gekweekt zoals dat vroeger werd gedaan, en het is fascinerend om te zien hoe deze tradities voortleven.

De tuinen en het park van Kasteel Cannenburch bieden een onvergetelijke ervaring voor elke bezoeker. Of je nu een natuur liefhebber bent, een passie hebt voor geschiedenis, of gewoon op zoek bent naar een rustige plek om te ontspannen, je vindt het hier allemaal. Het is een plek waar de pracht van het verleden hand in hand gaat met de schoonheid van de natuur, en waar elke wandeling een nieuwe ontdekking belooft.

Bezoekervaring

Een bezoek aan Kasteel Cannenburch belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Terwijl je door de historische kamers en prachtige tuinen struint, wordt je meegesleept in een wereld vol verhalen en geheimen. Of je nu een geschiedenisfanaat bent, een kunstliefhebber, of gewoon een dagje uit plant, Kasteel Cannenburch heeft voor ieder wat wils.

Rondleidingen en activiteiten

Bij Kasteel Cannenburch zijn er tal van rondleidingen en activiteiten om je bezoek compleet te maken. Onder begeleiding van deskundige gidsen krijg je een dieper inzicht in de fascinerende geschiedenis en de verborgen verhalen van het kasteel. Hier zijn enkele van de mogelijkheden:

 • Gegidste rondleidingen: Onder leiding van een ervaren gids bezoek je de verschillende kamers van het kasteel. Je leert alles over de bouw, de bewoners, en de kunstwerken die het kasteel rijk is. Hoe klonk het geritsel van rokken in de balzaal? De gidsen brengen het verleden tot leven met boeiende anekdotes en historische feiten.

 • Themarondleidingen: Afhankelijk van de tijd van het jaar worden er speciale themarondleidingen georganiseerd. Denk aan rondleidingen die zich richten op de renaissancekunst, de tuinen, of de militaire geschiedenis van het kasteel. Deze themarondleidingen bieden een unieke kijk op specifieke aspecten van het kasteel.

 • Kinderactiviteiten: Voor de jongere bezoekers zijn er leuke en leerzame activiteiten. Van speurtochten door het kasteel tot creatieve workshops, kinderen zullen zich geen moment vervelen. Het is een geweldige manier om geschiedenis op een speelse manier te ontdekken.

 • Seizoensgebonden evenementen: Gedurende het jaar worden er verschillende evenementen georganiseerd, zoals kerstmarkten, themafeesten en historische reenactments. Deze evenementen voegen een extra laag plezier en betrokkenheid toe aan je bezoek.

Tarieven en openingstijden

Om ervoor te zorgen dat je bezoek aan Kasteel Cannenburch soepel verloopt, is het handig om vooraf op de hoogte te zijn van de toegangsprijzen en openingstijden. Hier is de essentiële informatie:

 • Toegangsprijzen:

  • Volwassenen: €10
  • Kinderen (4-12 jaar): €5
  • Senior (65+): €8
  • Gezinskaart (2 volwassenen + 2 kinderen): €25
 • Openingstijden:

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag t/m zondag: 10:00 - 17:00

Het kasteel is gedurende het hele jaar geopend, maar de openingstijden kunnen variëren afhankelijk van speciale evenementen of feestdagen. Het is aan te raden om de officiële website te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Met betaalbare tarieven en ruime openingstijden, biedt Kasteel Cannenburch iedereen de gelegenheid om een stap terug in de tijd te nemen en te genieten van de prachtige omgeving en rijke geschiedenis. Zorg dat je jouw bezoek goed plant om optimaal te kunnen genieten van alles wat het kasteel te bieden heeft.

Speciale evenementen en bruiloften

Kasteel Cannenburch biedt een sprookjesachtige setting voor allerlei bijzondere evenementen en bruiloften. Met zijn rijke geschiedenis en adembenemende omgeving, is het de perfecte locatie om onvergetelijke herinneringen te creëren.

Evenementenlocaties

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor je evenement? Kasteel Cannenburch beschikt over verschillende ruimtes die geschikt zijn voor allerlei bijeenkomsten, van zakelijke conferenties tot feestelijke evenementen. Hier zijn enkele van de beschikbare ruimtes:

 • De Grote Zaal: Deze indrukwekkende zaal is ideaal voor grote bijeenkomsten en recepties. Met zijn hoge plafonds en elegante inrichting biedt de Grote Zaal een majestueuze sfeer die perfect past bij formele evenementen.

 • De Ridderzaal: Voor een meer intieme sfeer is de Ridderzaal een uitstekende keuze. Deze ruimte, met zijn middeleeuwse charme, is perfect voor diners en kleinere bijeenkomsten. De authentieke details en stijlvolle inrichting maken het een onvergetelijke setting.

 • De Tuinen: Waarom je evenement niet buiten houden in de prachtige tuinen van het kasteel? De weelderige groene omgeving en rustieke paden vormen een idyllisch decor voor zomerfeesten, picknicks en openluchtevenementen. Stel je voor hoe mooi jouw evenement eruit ziet tegen de achtergrond van het historische kasteel.

 • De Oranjerie: Deze elegante ruimte combineert het beste van binnen en buiten, met grote ramen die uitkijken op de tuinen. De Oranjerie is perfect voor brunches, seminars, en kunsttentoonstellingen. Het biedt een lichte en luchtige sfeer die elke bijeenkomst bijzonder maakt.

Of je nu een groot gala of een kleine intieme bijeenkomst plant, Kasteel Cannenburch kan voldoen aan je wensen en verwachtingen met diverse veelzijdige ruimtes.

Bruiloften

Droom je van een sprookjesbruiloft? Kasteel Cannenburch biedt een betoverende setting waar je huwelijksdag een onvergetelijke gebeurtenis wordt. Van de ceremonie tot de receptie, alles kan plaatsvinden in een magische omgeving die recht uit een sprookje lijkt te komen.

 • Ceremonie in de Tuinen: Stel je voor dat je jouw geloften uitwisselt te midden van de prachtige bloementuinen, met het kasteel als adembenemende achtergrond. De serene en romantische sfeer zorgt voor een onvergetelijk moment, perfect vastgelegd op de mooiste trouwfoto's.

 • Receptie in de Grote Zaal: Na de ceremonie kunnen jij en je gasten genieten van een elegante receptie in de Grote Zaal. De ruimte kan worden aangepast aan jouw wensen, met mogelijkheden voor een stijlvol diner, een cocktailparty of een dansfeest. Het historische decor voegt een extra laag van luxe en elegantie toe aan je speciale dag.

 • Foto's op locatie: Het kasteel en de omliggende tuinen bieden talloze mogelijkheden voor prachtige trouwfoto's. Van romantische hoekjes in de tuin tot de majestueuze kasteelmuren, elke plek is een perfecte achtergrond voor jouw herinneringen.

 • Overnachtingen: Voor jou en je gasten zijn er mogelijkheden voor overnachtingen, zodat jullie volop kunnen genieten van de festiviteiten zonder je zorgen te maken over reizen. Dit maakt de beleving compleet en zorgt ervoor dat je bruiloft een ontspannen en feestelijk karakter krijgt.

Kortom, Kasteel Cannenburch biedt alles wat je nodig hebt om je bruiloft een droom te maken. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie of een groots feest, de prachtige locatie en de uitstekende faciliteiten zorgen ervoor dat jouw speciale dag perfect wordt. Plan je bruiloft vandaag nog en maak je droom werkelijkheid in het magische Kasteel Cannenburch.

Overnachten in de buurt

Na een dag vol ontdekkingen en indrukken bij Kasteel Cannenburch, wil je misschien de nacht doorbrengen in een comfortabele en charmante accommodatie in de omgeving. Gelukkig biedt Vaassen en de nabije omgeving diverse opties, van knusse bed & breakfasts tot ruime vakantiehuizen. Laten we enkele van de beste mogelijkheden bekijken.

Hotels en B&B's

Ben je op zoek naar een hotel of bed & breakfast waar je kunt genieten van gastvrijheid en comfort? Hier zijn enkele van de beste accommodaties in de buurt van Kasteel Cannenburch:

 • Hotel de Echoput: Dit luxe hotel, gelegen in de prachtige bossen van Apeldoorn, biedt elegante kamers en heerlijke culinaire ervaringen. Het restaurant, bekend om zijn wildgerechten, maakt je verblijf extra bijzonder.

 • B&B Het Beloofde Land: Deze charmante B&B in de buurt van Vaassen is gevestigd in een historische boerderij. De kamers zijn stijlvol ingericht en je wordt wakker met een heerlijk ontbijt bereid met lokale producten.

 • Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel: Dit hotel combineert moderne luxe met een landelijke sfeer. Met comfortabele kamers, een welnesscentrum en een uitstekend restaurant, is het een geweldige keuze voor een ontspannen verblijf.

 • Hotel Gaia: Gelegen in het natuurgebied ‘t Spelderholt in Apeldoorn, biedt dit hotel unieke kamers met uitzicht op de omliggende bossen en tuinen. Een perfect toevluchtsoord voor natuurliefhebbers.

Vakantiehuizen

Voor degenen die op zoek zijn naar meer privacy en flexibiliteit, zijn er verschillende vakantiehuizen en zelfstandige accommodaties in de buurt. Hier zijn enkele opties:

 • Landal Miggelenberg: Dit vakantiepark ligt op korte afstand van Vaassen en biedt comfortabele bungalows te midden van de natuur. Met een breed scala aan faciliteiten, waaronder een zwembad en speeltuinen, is dit een uitstekende keuze voor gezinnen.

 • Vakantiehuis Bosrijk Ruighenrode: Dit ruime vakantiehuis biedt alle gemakken van thuis, inclusief een volledig uitgeruste keuken en een gezellige woonkamer. De bosrijke omgeving nodigt uit tot wandelingen en fietstochten.

 • DroomPark Beekbergen: Gelegen in het hart van de Veluwe, biedt dit park luxe chalets en villa's. Geniet van de rust en de natuur, terwijl je toch dicht bij de voorzieningen van de stad bent.

 • Natuurhuisje in Emst: Voor een echte natuurervaring kun je verblijven in dit sfeervolle huisje in Emst, omringd door bossen en velden. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de stilte.

Of je nu kiest voor een luxe hotel, een knusse B&B, of een gezellig vakantiehuis, je verblijf in de buurt van Kasteel Cannenburch zal onvergetelijk zijn. Verwen jezelf na een dag vol ontdekkingen met een ontspannende overnachting op een van deze prachtige locaties.

Praktische informatie

Bij een bezoek aan Kasteel Cannenburch wil je natuurlijk dat alles soepel verloopt. Hier vind je nuttige informatie over parkeren, bereikbaarheid en de voorzieningen die je ter plaatse kunt verwachten.

Parkeren en bereikbaarheid

Kasteel Cannenburch is goed bereikbaar en biedt voldoende parkeermogelijkheden voor zijn bezoekers.

Parkeeropties:

 • Gratis parkeren: Direct naast het kasteel vind je een ruime parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over parkeren en kun je je volledig focussen op je bezoek.
 • Toegankelijkheid voor mindervaliden: Er zijn gereserveerde parkeerplaatsen voor bezoekers met een handicap, dicht bij de ingang, om een zo gemakkelijk mogelijke toegang te garanderen.

Bereikbaarheid:

 • Met de auto: Kasteel Cannenburch is gemakkelijk te bereiken via de A50. Neem de afslag naar Vaassen en volg de borden naar het kasteel. Binnen enkele minuten rij je het prachtige terrein op.
 • Openbaar vervoer: Ook met het openbaar vervoer is Kasteel Cannenburch goed bereikbaar. Vanaf treinstation Apeldoorn is er een regelmatige busverbinding naar Vaassen. Stap uit bij de halte ‘Kasteel Cannenburch’ en je bent op loopafstand van de ingang.
 • Fiets: Voor de avontuurlijke bezoekers is het kasteel ook goed te bereiken met de fiets. De omgeving biedt diverse fietsroutes die langs schilderachtige dorpjes en prachtige natuurgebieden voeren. Een perfect uitstapje voor een zonnige dag!

Voorzieningen ter plaatse

Tijdens je bezoek aan Kasteel Cannenburch wil je natuurlijk van alle gemakken voorzien zijn. Gelukkig zijn er allerlei faciliteiten die je bezoek extra comfortabel maken.

Toiletten:

 • Moderne faciliteiten: Zowel buiten als binnen het kasteel zijn er moderne toiletvoorzieningen beschikbaar. Deze zijn schoon en goed onderhouden, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over hygiëne.
 • Toegankelijkheid: Er zijn speciale voorzieningen voor mindervaliden, zodat iedereen van een zorgeloos bezoek kan genieten.

Eetgelegenheden:

 • Kasteelcafé: Het kasteel beschikt over een sfeervol kasteelcafé waar je kunt genieten van een kop koffie, een uitgebreide lunch of een heerlijk stuk taart. Het café biedt zowel binnen- als buitenzitplaatsen met een prachtig uitzicht over de tuinen.
 • Picknickplekken: Voor degenen die liever hun eigen eten meebrengen, zijn er diverse picknickplekken beschikbaar. Neem een kleed mee en geniet van een gezellige picknick in de prachtige tuinen van het kasteel.

Souvenirwinkels:

 • Kasteelwinkel: Vergeet niet een bezoek te brengen aan de kasteelwinkel voordat je vertrekt. Hier vind je een breed scala aan souvenirs, van boeken en ansichtkaarten tot unieke cadeaus en lokale producten. Het perfecte aandenken aan je bezoek aan Kasteel Cannenburch.
 • Speciale uitgaven: De winkel biedt ook exclusieve uitgaven van boeken over de geschiedenis en de kunst van het kasteel, ideaal voor de echte liefhebbers van cultuur en erfgoed.

Deze voorzieningen zorgen ervoor dat je bezoek aan Kasteel Cannenburch niet alleen historisch en educatief, maar ook comfortabel en plezierig is. Geniet van alles wat het kasteel te bieden heeft, van praktische voorzieningen tot heerlijke verwennerijen in het kasteelcafé.

Conclusie

Kasteel Cannenburch is een unieke bestemming die een rijke geschiedenis, indrukwekkende architectuur en prachtige tuinen combineert in een betoverende omgeving. Of je nu gefascineerd bent door middeleeuwse kastelen, geniet van weelderige tuinen, of simpelweg op zoek bent naar een bijzondere daguitstap, dit kasteel biedt iets speciaals voor iedereen.

Laat je meevoeren door de verhalen van weleer terwijl je de majestueuze kamers en kunstwerken bewondert. Geniet van de serene wandelingen door het klassieke park en ontdek de verborgen schatten in de tuinen. Maak je bezoek compleet met een overnachting in de buurt en dompel jezelf volledig onder in de historische ambiance.

Bezoek Kasteel Cannenburch en laat je inspireren door de pracht en praal die dit culturele erfgoed te bieden heeft. Plan je bezoek vandaag nog en beleef een ervaring die je niet snel zult vergeten.

 

Ontdek en Boek Hier een geweldige Vakantie.

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies. Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel. Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

 

Kasteel Cannenburch in Nederland

Kasteel Cannenburch in Nederland

Kasteel Cannenburch in Nederland