Last Minutes Kreta

Waarheen ?

 

Maak uw keuze
 

Last Minute Vakantie Kreta - Vakantiehuis - Bed en Breakfast

Booking.com

Last Minute Vakantie Kreta - Vakantiehuis - Bed en Breakfast

 

The Olive Press

Wie het echte Kreta wil ontdekken, ver van het massatoerisme, de drukte en het nachtleven, is van harte welkom in de Olive Press, een Bed&Breakfast in Kritsa. Dit bergdorp in het oosten van Kreta, op 10 km van Agios Nikolaos, heeft nog alle charmes van het verleden: smalle straatjes, witte huisjes, vrouwen in het zwart en mannen die urenlang in een cafeetje de gebeurtenissen van het dorp en van de wereld bespreken onder het genot van een raki of een sterke koffie.

De Olive Press, een gebouw uit 1830, werd in 2000 omgebouwd tot bed&breakfast. De kleinschaligheid (3 kamers, 1 appartement) staat garant voor een heel persoonlijke service en de Vlaamse gastvrouw geeft de gasten alle informatie voor een geslaagde vakantie. Boeken en folders met info over de streek zijn voorradig, een wandelbrochure wordt gratis verstrekt. Bij het ruime ontbijt krijgen de gasten tips over uitstappen en activiteiten en worden alle vragen beantwoord inzake het leven op Kreta.

Liesbeth Deturck - Agios Georgios Charakitis - 72051 Kritsa - Kreta - Griekenland

Bezoek website

Last Minute Vakantie Kreta - Vakantiehuis - Bed en Breakfast

 

Last Minute Hotels - Kreta - Vakantiehuis - Bed en Breakfast

 

 

 

 

Bij het boeken van een last-minute verblijf bij Belgen kunnen gasten oprechte gastvrijheid en een gezellige sfeer verwachten. Belgen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en goede gesprekken, dus bereid je voor op heerlijke maaltijden en boeiende discussies.

Tijdens een last-minute verblijf bij Nederlanders kunnen gasten een overzichtelijke en gestructureerde omgeving verwachten. Nederlanders waarderen stiptheid en efficiëntie, dus wees voorbereid op een zorgvuldig gepland reisschema tijdens uw verblijf. Een vakantie verblijf bij Belgen of Nederlanders is meestal in een Bed en Breakfast, b&b of Vakantiehuis. Deze vakantiehuizen en B&B 's zijn meetal voorzien van een zwembad. Bij het reserveren van een vakantie in een B&B is ook het ontbijt inbegrepen. Kortom, keuze genoeg tussen een vakantiehuis , villa , bed en breakfast , b&b , familie hotel.Logeren bij belgen - logeren bij nederlanders - Last Minute Vakanties

SitemapLast Minute VakantieLast Minute HotelsLast Minutes