Last Minutes Duitsland

Waarheen ?

 

Duitsland
 
Maak uw keuze
 •  

 • Weekendje Berlijn
 • B&B Zwarte Woud
 • Goedkope Vliegreizen
 • Turkije Promoties
 • All in Vliegvakantie
 • City Trip Londen
 • B&B in Londen
 • Belgie Frankrijk Duitsland Duitsland Italie Italie Italie Italie Italie Italie Spanje Portugal Portugal Tsjechië Hongarije landen buiten Europa landen buiten Europa landen buiten Europa landen buiten Europa landen buiten Europa Malta

 • Frankrijk
 • Spanje
 • Portugal
 • Italië
 • België
 • Duitsland
 • Kreta
 • Hongarije
 • Tsjechië
 • Oostenrijk
 • Slowakije
 • Kroatië
 • Malta
 • Landen buiten europa
 • Contact 
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 

Last Minute Hotels - Duitsland - Vakantiehuis - Bed en Breakfast

Booking.com

 

Innside by Meliá Düsseldorf

Het 4-sterren designhotel Innside by Meliá Düsseldorf Derendorf met diverse wellnessfaciliteiten ligt in Düsseldorf tussen de winkelboulevard de Königsallee en het vliegveld van Düsseldorf.

Meer Foto's Bezoek website

Last Minute Hotels - Duitsland - Vakantiehuis - Bed en Breakfast

Eifel Ranch

Momenteel zijn er 20 slaapplaatsen ter beschikking (vanaf 30 eur) . Meerdere kamers zijn in de maak. Naast het uitgebreid ontbijt bieden we u een zeer gezellige ontspanningsruimte aan met kickertafel, gezelschapsspelen, nagel-kloppen, enz… Het terras aan de de ontspanningsruimte bied een mooi zicht op het dal en de hogeropgelegen bossen van de streek van “Der Schwarzer Mann”. Dranken en versnaperingen zijn aan democratische prijzen. Weekend verblijf met bed and breakfast. Nu ook zeer ruim huis te huur voor groepen! Eigen paard kan ook gestald worden.

Midden in het natuurpark van de “Nordeifel”, in de provincie “Rheinland-Pfalz” in Duitsland, bevindt zich de gemeente AUW. Naast de hoofdgemeente Auw, gelegen op een hoogte van 570 meter, bevinden zich ook de dorpen Schlausenbach, Laudesfeld, Herzfenn, Wischeid en Verschneid. Met een hoogteverschil gaande van 445 meter te Wischeid in het Our-dal tot 695 meter op de Schneifel-hoogte, heeft het landschap van Auw de grote verscheidenheid van het middelgebergte.

De wandelaar vindt hier een gebied met zeer originele afwisselende landschappen. De vlakten aan de Our en de Auwbach gaan over in groene weiden en beboste hellingen. Hier strekt zich een wegennet uit van meer dan 240 km met wandelingen gaande van 7 tot 12 km. Langs deze wegen werd door de gemeente meer dan 100 banken geplaatst waar de wandelaar kan rusten. Een wandelkaart kan bekomen worden in de plaatselijke hotels en winkels. De streek is een echte uitdaging voor “ruiters met eigen paard”, wandelaars, fietsers, alsook voor de motorrijders. Ook kunnen er twee Haflingers gehuurd worden voor wandelingen. Enkel voor ervaren ruiters.

Eifel Ranch - Muhlenweg 8 te AUW bij Prum D (4 km van Manderfeld B) - Duitsland - Tel: +32 474 58 36 76 In geval van onbereikbaarheid van het nr. +32 474 58.36.76

Bezoek website

Last Minute Hotels - Duitsland - Vakantiehuis - Bed en Breakfast

Vakantiehuis in Lieg (Eifel)

Gezellige vakantiewoning voor max 10 personen gelegen op slechts 8km van de moezel en 15km van Cochem. De streek is uiterst geschikt voor mensen die houden van wandelen en fietsen of die tot rust willen komen in dit rustige dorpje. De woning beschikt over 4 slaapkamers waarvan 3 met 2 persoonsbedden en 1 kamer met 2 stapelbedden. verder zijn er twee badkamers waarvan 1 met douche en wc en 1 met bad en wc. Beneden is er een open keuken met eetplaats en aan de andere zijde van het huis een open kamer met zetels en een kleine bar met krukken en een tafelvoetbal om zich te vermaken. Buiten hebben we een ruime tuin met terras en trampoline voor de kinderen.

Op de zolder hebben we nog een pooltafel staan met een paar zetels. Kortom in deze woning zult u zich geen moment vervelen. Vannuit onze woning kunt uw mooie uitstappen maken naar Cochem met zijn burcht. Of een wandeling ondernemen naar burg Eltz,met de kinderen naar het dierenpark in Klotten naar de erbachklamm in Brodenbach of misschien naar beilstein voor een heerlijk diner of glaasje wijn. Verder kan men ook in de vele dorpjes wijn proeven of een uitstap maken met tractor en kar door de wijnvelden terwijl u geniet van een glaasje wijn.

Vakantiewoningeifel, Gartenstrasse 19 te Lieg Duitsland

Bezoek website

Last Minute Hotels - Duitsland - Vakantiehuis - Bed en Breakfast

Haus Mühlenberg

Op zoek naar een ontspannend verblijf in een mooi kader vol natuur, kultuur en toeristische attracties ?  Dan is Monschau een goede keuze: het bekende plaatsje ligt net over de Belgisch/Nederlands/Duitse grens en geniet een idyllische ligging op 402m hoogte (marktplein), in het kronkelige dal van de Rühr en de Laufenbach. Bij een tocht door de  steegjes met pittoreske vakwerkhuizen moet u beslist halt houden aan het beroemde 18e eeuwse Rode Huis, ooit stadhuis van Monschau. In de winter en bij voldoende sneeuw zijn de mooie skipistes (Alpine & langlauf) in Rohren meer dan het "beskiën" waard.Vakantiehuis "Haus Mühlenberg Monschau" ligt slechts op 7 km van de skipistes in Rohren en 35 km van de skipistes in de Belgische Oostkantons.

Zitten de weergoden écht niet mee dan zijn er in de vakantiewoning tal van ontspanningsmogelijkheden zoals strips,gezelschapsspelen, tv (sateliet) met alle Belgische en Nederlandse zenders waaronder Eén, VTM, Nederland1-2-3, enz.Video- en dvdfilms liggen eveneens ter beschikking van onze gasten. De computer met non-stop internetverbinding en enkele videospellen staat eveneens gratis ter beschikking. De Ergoline zonnebank en de Finse sauna in onze "wellnessruimtes" kunnen er voor zorgen dat u na uw verblijf helemáál als herboren huiswaarts keert. Kortom, Monschau én Haus Mühlenberg bieden u een onvergetelijke vakantie zonder één moment van verveling.

Gunter & Gerda van Hecke - Veldeman - Unterer Mühlenberg 23 - 52156 Monschau

Bezoek website

Last Minute Hotels - Duitsland - Vakantiehuis - Bed en Breakfast