Curaçao
  •  

  • All In Vakantie
 
Maak uw keuze
 

Last Minute Hotels - Curaçao - Vakantiehuis - Bed en Breakfast

Booking.com

 

Hacienda

La Bougainville

Hacienda “La Bougainville” is een kleinschalige Bed & Breakfast op Curaçao, met drie royale 2-persoons slaapkamers in een apart bijgebouw en 2 2 persoonsslaapkamers in het hoofhuis.

De 3 slaapkamers in het bijgebouw bestaan allen uit een ruime zit/slaapkamer, een ensuite badkamer met douche (warm en koud water), dubbele wastafels en toilet. Alle kamers zijn voorzien van boxspringbedden (180 x 200), tafel en stoelen, kledingkast, airco, draadloze internetverbinding voor Uw laptop.

Kamer 4 in het hoofdhuis bestaat uit een kleine slaapkamer, een aparte badkamer met douche (warm en koud water), een toilet en wastafel en heeft een aparte woon/zitkamer waar eventueel ook een extra bed geplaatst kan worden. Tevens heeft deze kamer een eigen terrasje aan de voorkant. Kamer 4 grenst aan de gezamenlijke ruimte/keuken.

Kamer 5 in het hoofdhuis bestaat uit een grote slaapkamer met 2 persoonsbed (160 x 200 cm), een grote aparte badkamer met dubbele wastafel, een douche met warm en koud water en een toilet. En de kamer heeft een woon/zit kamer en een eigen terrasje aan de achterkant. Kamer 5 grenst aan de woonkamer en keuken van de eigenaar.

Verder heeft de accommodatie een gezellige gezamenlijke ruimte/keuken waar u eventueel zelf wat eten kan klaar maken of opwarmen, gezellig iets kan drinken of lezen. Er is een koelkast gevuld met drank waar u drinken uit kunt nemen tegen een kleine vergoeding.

Mocht U speciale verzoeken hebben ten aanzien van Uw verblijf bij ons, dan kunnen wij in overleg met U bekijken wat de mogelijkheden zijn. Persoonlijke aandacht en flexibiliteit zijn voor ons vanzelfsprekend..

Marc en Hermien - Hacienda La Bougainville - Bed & Breakfast - Juan Luis nst. 17A - West Groot St. Joris, Curaçao - Nederlandse Antillen - T +(5999) 5106351 (Marc) - T +(5999) 5123542 (Hermien)

Bezoek website

Last Minute Hotels - Curaçao - Vakantiehuis - Bed en Breakfast

Last Minute Hotels - Curaçao - Vakantiehuis - Bed en Breakfast

 

 

 

 

 

Last Minute Hotels - Curaçao - Vakantiehuis - Bed en Breakfast